Zambete de Craciun pentru copiii abandonati! ~ 2016

Anul acesta poti face un copil sa zambeasca, sa se lase cuprins de magia Craciunului si sa creada ca minunile sunt posibile.

Asociatia Fluens va pregati cadouri pentru 150 de copii si adolescenti institutionalizati, din centre de plasament si case familiale din sectorul 1.  Pentru acestia viata nu a fost usoara, iar caldura unui camin le-a lipsit de timpuriu.  Printre ei sunt si copii cu dizabilitati, sindrom Down sau autism, copii pentru care bucuria ia forma unei mangaieri sau a unei jucarii stralucitoate.  Vrem sa pregatim 150 de pachete fermecate, cu turta dulce, cozonac, hainute si jucarii, dar avem nevoie de ajutoare care sa umple sacul Mosului. Vom face daruri pentru copiii din centrele Sf. Nicolae, Pinocchio si Sf. Stefan, precum si din casutele familiale  Bradut , Alexandra si Buburuza.

Doneaza 50 RON si iti garantam un zambet nepretuit.

Anul acesta, alaturi de micutii tai, poti sa aduci bucurie un copil care nu-i are pe parinti alaturi!

[ Show more ]

Donatii:

3,640 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Zambete de Craciun pentru copiii abandonati! ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

In beneficiul: Zambete de Craciun pentru copiii abandonati! ~ 2016

Provocati de profesorul lor Florin Anghel, studentii de la ASE se vor intrece intr-un concurs inedit. Vor face o intrecere de fundraising.

Donatii

In beneficiul: Zambete de Craciun pentru copiii abandonati! ~ 2016

Moș Crăciun e prin definiție un Galantom. În fiecare an, în preajma Craciunului, el ne aduce aminte că suntem ființe care se împlinesc prin dăruire.

2,915 RON

Pagini fundraising

Un copil, o minune

5,000 RON Target

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

200 RON Suma

Împreună dăruim bucurie și zâmbete de Crăciun copiilor abandonați

Ce poate fi mai frumos de Crăciun decât fericirea pe care o simt acești copii abandonați atunci când primesc un cadou la care nici nu s-au gândi

525 RON Suma

300 RON Target
0 RON Suma

Alerg pentru a putea aduce o bucurie copiilor institutionalizati!

Pe data de 3 Decembrie voi alerga 60 de km pe distanta Otopeni - Ploiesti pentru a aduce donatii si a-l ajuta pe "Mos Craciun" sa stranga cadouri pent

2,000 RON Target
2,915 RON Suma