Asociatia Fluens

Asociatia Fluens

De sarbatori daruim impreuna!

Status: Fundraising

Anul acesta ne dorim sa pregatim din timp sarbatori de vis pentru 150 de copii din centre de plasament. Sunt copii care nu au parintii alaturi, asa ca noi, toti ceilalti, avem ocazia sa le daruim caldura, bucurie si cadoul la care viseaza. 

[ Show more ]

0 RON

Sumă:

1

Galantomi:

0

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Craciunul este momentul in care copiii se simt cu adevarat copii, iar adultii retraiesc prin ei copilaria si devin ajutoarele Mosului. Acest spirit al Craciunului trezeste in suflete generozitate si miracol, chiar si pentru cei tristi sau incercati de problemele vietii. 

Langa noi traiesc copii lipsiti de dragostea si mangaierea unui parinte, care in perioada binecuvantata a sarbatorilor asteapta, ca toti ceilalti copii, bucurie, speranta si sentimentul de a fi ocrotit. Poti fi mesagerul miracolului de Craciun, aducand un dar unui copil orfan. Oricat de mic ar fi darul, bucuria este inmiita. 

Pana la sfarsitul anului au ramas putine luni. Iti poti dona ziua de nastere sau poti participa la un concurs sportiv, iar donatiile stranse in numele tau ne vor ajuta sa implinim visele micutilor din centre.