Andreea Inel - Asociatia Fluens

Împreună dăruim bucurie și zâmbete de Crăciun copiilor abandonați

525 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ce poate fi mai frumos de Crăciun decât fericirea pe care o simt acești copii abandonați atunci când primesc un cadou la care nici nu s-au gândit?

Anul acesta poți face un copil să zambeasca, să se lase cuprins de magia Crăciunului și să creadă că minunile sunt posibile.

Asociatia Fluens va pregati cadouri pentru 150 de copii și adolescenți institutionalizați, din centre de plasament și case familiale din sectorul 1. Pentru aceștia viața nu a fost ușoară, iar căldura unui camin le-a lipsit de timpuriu. Printre ei sunt și copii cu dizabilități, sindrom Down sau autism, copii pentru care bucuria ia forma unei mângâieri sau a unei jucării strălucitoate.

Prin donația ta, oricât de mică ar fi, poti face un copil fericit!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Fluens

ASOCIATIA FLUENS este o organizatie bazata pe munca voluntara si dedicatie, in sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale:copii abandonati, batrani singuri, tineri care au nevoie de o indrumare, bolnavi, familii necajite.

Zambete de Craciun pentru copiii abandonati! ~ 2016

Anul acesta poti face un copil sa zambeasca, sa se lase cuprins de magia Craciunului si sa creada ca minunile sunt posibile. 

6 Donatii

05 Dec 2016

Alexandru Tudor

50 RON
05 Dec 2016

Anonymous

170 RON
05 Dec 2016
05 Dec 2016
Sper ca aceasta donatie sa aduca un zambet pe buzele unui copil.
28 Nov 2016

Anonymous

50 RON
28 Nov 2016