Roxana Latcu - Asociatia Fluens

Cel mai frumos cadou de ziua mea

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Draga prieten,

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Proiectul „Porti deschise” are drept scop prevenirea excluziunii sociale si cresterea calitatii vietii pentru 100 de varstnici institutionalizati, rezidenti in camine de stat din sectoarele 1, 4 si 6. Activitatile proiectului se deruleaza in caminele Sf. Luca, Floare Rosie, Straulesti, Odai, Sf. Vasile si Sf. Elena si se axeaza predominant pe grupuri de terapie si activitati de socializare. Folosim „terapia reminiscentelor”, puterea vindecatoare a amintirilor, pentru a  activa persoanele varstnice care sunt adesea supuse izolarii, alienarii si singuratatii, pentru a le reda demnitatea si bucuria de a trai.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

Iti multumesc,

Roxana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Fluens

ASOCIATIA FLUENS este o organizatie bazata pe munca voluntara si dedicatie, in sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale:copii abandonati, batrani singuri, tineri care au nevoie de o indrumare, bolnavi, familii necajite.

Porti deschise

Proiectul „Porti deschise” are drept scop prevenirea excluziunii sociale si cresterea calitatii vietii pentru 100 de varstnici institutionalizati, rezidenti in camine de stat din sectoarele 1, 4 si 6.

5 Donatii

Anonymous

75 RON
14 Feb 2017
04 Feb 2017

Catalin Surugiu

150 RON
03 Feb 2017
De la mine si Lili
01 Feb 2017

Anonymous

100 RON
LMA!
31 Jan 2017