Diana Nica - Asociatia Fluens

Îmi donez ziua pentru câteva zâmbete! Mă ajuți?

700 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe principiul ”adevărata valoare a lucrurilor stă în gesturi mici și în simplitate”, pot spune că cel mai mult mă încarcă pozitiv să împart cu cei din jurul meu. Mai ales dacă cei din jurul meu, au nevoie de ajutor.

Astfel, anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze sociale care, din păcate, este mult prea banală in societatea actuală: bătrâni singuri, copii săraci, Oameni care pur si simplu, au uitat sau nu își mai permit să viseze la o prăjitură sau un cadou de ziua lor.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză- cu siguranță, le-am aduce un zâmbet.


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Fluens

ASOCIATIA FLUENS este o organizatie bazata pe munca voluntara si dedicatie, in sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale:copii abandonati, batrani singuri, tineri care au nevoie de o indrumare, bolnavi, familii necajite.

Zi de nastere pentru alte zile de nastere

In centrele de copii si de batrani, zilele de nastere trec adesea nebagate in seama. Vrem sa schimbam acest lucru, sa redam importanta si bucuria acestor evenimente, sa-i facem pe copiii si batranii singuri sa se simta importanti. 

6 Donatii

Pentru ca ziua ta sa fie ziua minunata a altora!
11 Mar 2017

Sorin

100 RON
La multi ani, Diana!!! :*
08 Mar 2017
Love you!
07 Mar 2017
Hai la multi ani!! Pai cine mai sunt eu daca nu fac o donatie pentru cadou?!?
07 Mar 2017
Cu drag, de ziua ta❤
06 Mar 2017
05 Mar 2017