Sabrina Ranete - Asociatia Fluens

Cel mai frumos cadou de ziua mea

1,050 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Fluens

ASOCIATIA FLUENS este o organizatie bazata pe munca voluntara si dedicatie, in sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale:copii abandonati, batrani singuri, tineri care au nevoie de o indrumare, bolnavi, familii necajite.

Porti deschise

Proiectul „Porti deschise” are drept scop prevenirea excluziunii sociale si cresterea calitatii vietii pentru 100 de varstnici institutionalizati, rezidenti in camine de stat din sectoarele 1, 4 si 6.

4 Donatii

Gabriela MOGA

300 RON
20 May 2017
Happy birthday, caruta mea!!!!! Stii ca tot ce imi doresc mie iti doresc si tie in this life :) Sa-ti pastrezi mereu zambetul frumos, sa ai parte de momente minunate alaturi de cei dragi, sa fii sanatoasa si puternica iar impreuna sa trecem peste toate obstacolele vietii!!!! P.S. Si sa ne faci un nepotel/nepotica! :))) Love u so much!!!!!
20 May 2017
La multi ani cara mea!!! Sa traiesti, sa-nfloresti o mie de ani de aici incolo....si sa ai mereu zambetul larg pe buze. Pup & Love you :*:*
19 May 2017
La multi ani cara mea!!!!! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot binele din lume!!! Iti doresc sa iti indeplinesti tot ceea ce iti propui, inclusiv un bebe dragalas si simpatic ca tine! Love u forever & ever!
19 May 2017