Proiecte

Proiectul „Un viitor mai sigur pentru copiii si tinerii din centre de plasament” vizeaza educatia, dezvoltarea personala si valorificarea inclinatiilor pentru 150 de copii si adolescenti din centre de plasament si apartamente sociale din sectorul 1.

300 RON Suma:
5 Donatii:
1 Galantomi:

Proiectul „Porti deschise” are drept scop prevenirea excluziunii sociale si cresterea calitatii vietii pentru 100 de varstnici institutionalizati, rezidenti in camine de stat din sectoarele 1, 4 si 6.

1,550 RON Suma:
9 Donatii:
1 Galantomi:

In centrele de copii si de batrani, zilele de nastere trec adesea nebagate in seama. Vrem sa schimbam acest lucru, sa redam importanta si bucuria acestor evenimente, sa-i facem pe copiii si batranii singuri sa se simta importanti. 

700 RON Suma:
6 Donatii:
1 Galantomi:

Anul acesta ne dorim sa pregatim din timp sarbatori de vis pentru 150 de copii din centre de plasament. Sunt copii care nu au parintii alaturi, asa ca noi, toti ceilalti, avem ocazia sa le daruim caldura, bucurie si cadoul la care viseaza. 

0 RON Suma:
0 Donatii:
0 Galantomi:

Anul acesta poti face un copil sa zambeasca, sa se lase cuprins de magia Craciunului si sa creada ca minunile sunt posibile. 

3,640 RON Suma:
36 Donatii:
1 Galantomi: