Zi de nastere pentru alte zile de nastere

In cadrul acestui proiect ne propunem ca, in fiecare luna, sa sarbatorim zilele de nastere ale copiilor si bunicilor nascuti in luna respectiva, din centrele in care lucru. Lucram in mai multe centre de plasament din sectorul 1, precum si in centre de varstnici, in special in Centrul Medico-Social al Municipiului Bucuresti (caminul Sf. Luca), unde  traiesc in jur de 300 de varstnici cu diferite boli grave. Pentru multi dintre acestia zilele de nastere si alte ocazii speciale, pe care cu totii le asteptam cu nerabdare, sunt adesea trecute cu vederea. Dorim sa schimbam acest lucru, daruind bunicilor demnitatea anilor si copiilor bucuria varstei lor. De aceea avem nevoie de un fond lunar, cu ajutorul caruia sa asiguram organizarea zilelor de nastere pentru 10-12 persoane lunar, atat o mica serbare, cat si cadouri pentru sarbatoriti.

[ Show more ]

Donatii:

1,605 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Zi de nastere pentru alte zile de nastere

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

Donatii
31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

31 Dec 2017

Daruieste ziua ta ~ 2017

In beneficiul: Zi de nastere pentru alte zile de nastere

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Pagini fundraising

Dar din dar se face rai

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

700 RON Target
905 RON Suma

Cel mai frumos cadou de ziua mea

0 RON Suma

Ziua mea in dar pentru ziua ta

0 RON Suma

Îmi donez ziua pentru câteva zâmbete! Mă ajuți?

Pe principiul ”adevărata valoare a lucrurilor stă în gesturi mici și în simplitate”, pot spune că cel mai mult mă încarcă pozitiv să î

700 RON Suma