Zi de nastere pentru alte zile de nastere

In cadrul acestui proiect ne propunem ca, in fiecare luna, sa sarbatorim zilele de nastere ale copiilor si bunicilor nascuti in luna respectiva, din centrele in care lucru. Lucram in mai multe centre de plasament din sectorul 1, precum si in centre de varstnici, in special in Centrul Medico-Social al Municipiului Bucuresti (caminul Sf. Luca), unde  traiesc in jur de 300 de varstnici cu diferite boli grave. Pentru multi dintre acestia zilele de nastere si alte ocazii speciale, pe care cu totii le asteptam cu nerabdare, sunt adesea trecute cu vederea. Dorim sa schimbam acest lucru, daruind bunicilor demnitatea anilor si copiilor bucuria varstei lor. De aceea avem nevoie de un fond lunar, cu ajutorul caruia sa asiguram organizarea zilelor de nastere pentru 10-12 persoane lunar, atat o mica serbare, cat si cadouri pentru sarbatoriti.

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

Evenimente fundraising

In beneficiul: Zi de nastere pentru alte zile de nastere

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Îmi donez ziua pentru câteva zâmbete! Mă ajuți?

Pe principiul ”adevărata valoare a lucrurilor stă în gesturi mici și în simplitate”, pot spune că cel mai mult mă încarcă pozitiv să î

500 RON Target
700 RON Suma